دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا از دوستان ربهکا بروکس به شمار می رود
مقامهای قضایی بریتانیا گفتهاند که قرار است ربهکا بروکس، مدیراجرایی سابق هفته نامه نیوز آو د ورلد و اندی کلسون، مسئول سابق امور ارتباطات و رسانه های دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا به طور رسمی در پرونده رسوایی شنود غیرقانونی تلفنی متهم شوند.
به جز این دو، شش روزنامهنگار این هفته نامه تعطیل شده در این پرونده متهم خواهند شد.
سال پیش و پس از افشای این رسوایی، پلیس تحقیقات رسمی خود را در این باره آغاز کرد.
این هشت نفر در مجموع با ۱۹ اتهام در پرونده شنود تلفنی مواجه خواهند بود.
خانم بروکس و آقای کلسون در ارتباط با دسترسی به پیامهای تلفنی میلی داولر، دختر مدرسهای به قتل رسیده نیز متهم خواهند شد.
میلی داولر دختر ۱۳ ساله ای بود که در سال ۲۰۰۲ به قتل رسید. در جریان تحقیقات گفته شد که نیوز آو د ورلد، هنگامی که این دختر ناپدید شده بود، به طور غیرقانونی به پیام های تلفنی او دسترسی پیدا کرده بود.
خانم بروکس در بیانیه ای گفته است که خود را در این اتهامات مقصر نمی داند و افزوده که "از این موارد خبر نداشته و دستوری در این باره نداده است."
نیوز آو د ورلد، یکی از روزنامههای شرکت نیوز اینترنشنال، از شرکتهای زیرمجموعه امپراتوری رسانهای روپرت مرداک، در پی افشای شنود تلفن های همراه چهره های معروف، تعطیل شد.
نیوز اینترنشنال، شرکتی است که مجموعه روزنامه های گروه سان و تایمز را در بریتانیا منتشر می کند.
آقای کلسون مدتی پیش از انتخابات پارلمانی بریتانیا در سال ۲۰۱۰، که به تشکیل دولت به رهبری حزب محافظه کار منجر شد، به عنوان مسئول امور ارتباطات و رسانه های دیوید کامرون، رهبر حزب، استخدام شد و تا ژانویه سال ۲۰۱۱ همین سمت را در دفتر نخست وزیری برعهده داشت.
آقای کامرون به دنبال مطرح شدن نام آقای کلسون در این پرونده، از استخدام او ابراز تاسف کرد.
دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا همچنین از دوستان ربهکا بروکس به شمار می رود.
از زمان افشای رسوایی شنود غیرقانونی تلفنی در بریتانیا، نخست وزیر بریتانیا به دلیل ارتباطات خود با آقای مرداک تحت فشار بوده است.
به دنبال این رسوایی، کمیته تحقیقی به ریاست قاضی لویسون شکل گرفت.
این کمیته از زمان آغاز فعالیت خود از افراد مختلفی برای حضور در این کمیته برای پرسش و پاسخ دعوت کرده است.
دیوید کامرون، نخست وزیر فعلی بریتانیا، تونی بلر، گوردون براون و جان میجر، نخست وزیران سابق این کشور از جمله کسانی هستند که در این کمیته حضور یافته و به پرسش ها پاسخ داده اند.